Hyr borden till festen

Hyr ett bord till din utomhusfest

Fyller du år i sommar? Eller vill du ha fest av någon annan anledning? Troligen kommer du att kunna ha fest, om du har det utomhus. Har du inte det du behöver, som bord och stolar som står stadigt utomhus, kan du hyra mycket av det. 

Vad behöver man för att ställa till med en fest? I vanliga fall skulle nog de flesta säga att det räcker med tre saker.

  1. Ett glatt humör
  2. Gäster
  3. Någonting att bjuda på (godis, mat, alkohol)

Hyr prylar för coronasäker fest

Men sommaren 2021 kommer troligen, precis som sommaren 2020, inte att vara som vanligt. Du måste förvissa dig om att festen kan hållas någorlunda smittsäkert. Det innebär att den måste hålla utomhus. Förutom de tidigare nämnda sakerna behöver du därför:

  1. Partytält eller annat skydd mot nederbörd
  2. Bord och stolar som kan stå stabilt på ett ojämnt underlag, exempelvis bord att hyra från Norrorts partyservice
  3. Annan utrustning som klarar att stå ute, exempelvis en musikanläggning

De flesta av dessa saker går att hyra. Det är bara att googla, eller så följer du länken till Norrorts partyservice. De har det mest du kan behöva. Om du tycker att det verkar dyrt kan du kanske låna ihop en del av grejerna. Eller ha ett knytkalas. Då behöver du inte lägga ut så mycket på mat. Ett alternativ är också att be festdeltagarna ta med en flaska sprit var, plus lite tillbehör. Då får ni en ganska ambitiös bar, utan att det kostar någon särskilt mycket. Tänk bara på att ha ordnat så att mer än en person kan övernatta smittsäkert, eller gör klart att du inte kan upplåta sovplats redan i förväg. Flera fulla människor som ligger och sover i ett litet utrymme kan innebära att flera personer smittas. Det är kanske en av anledningarna till att Norge nyligen förbjöd försäljning av alkohol för att minska smittspridningen.