Orlando dag 4-8

Vi har sen sist vi hördes hittat på massor! Om jag bortser från allt badande i poolen och skönt häng i solen har vi besök SeaWorld, Clearwater Beach och Gatorland. 

SeaWorld bjöd på många spännande djur och vi fick se allt ifrån delfiner, fiskar, sköldpaddor till sälar och pingviner. Så spännande för hela familjen! Det var gassande sol den dagen så vi orkade tyvärr inte gå överallt men vi var nöjda med det vi sett och poolen lockade lite extra så på eftermiddagen åkte vi hemåt igen. Avslutade fredagen med att köpa mat från ett par food trucks som passande nog ställde sig alldeles utanför oss. Mycket gott!

I lördags åkte jag, R och mormor på en kortare shoppingtur. Barnen fick stanna "hemma" med resten av gänget för att bada. När vi kom hem blev det Melodifestivalen och sedan poolhäng resten av kvällen. 

Igår, söndag åkte vi till Clearwater Beach och badade! Kritvit sand och grönt hav, så fint! Mycket folk dock, har nog aldrig sett en sådan packad strand förut men det var ändå värt att åka dit och ta några dopp, leka i sanden och leta snäckor. 

Och sist men inte minst, Gatorland! Vilket coolt ställe. Dit åkte vi idag och det var så roligt att titta på alligatorerna. Vi såg till och med VITA alligatorer.. Som vad jag förstod är ganska ovanliga. Och givetvis en del andra djur, som fåglar, rådjur (av någon sort), pumor och stora sköldpaddor.

(null)
SeaWorld

(null)

(null)
Poolhäng och food trucks

(null)
Shoppinglördag!

(null)
Clearwater 

(null)

(null)
Gatorland

(null)

(null)

(null)
Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.