Orlando dag 1-3

Hej från poolen! 👋🏻💦 Äntligen, äntligen är vi på plats i huset här i Orlando, Florida. Resan hit kändes som en never ending story och ett par timmar in i flygresan kände jag bara att "näe, hur ska detta gå!!"... Men fram kom vi och det är det viktigast. Barnen har haft det lite jobbigt med tidsomställningen och sömnbrist så dessa första dagar har varit upp och ner. Förhoppningsvis blir det bara bättre från & med nu. 

Vi kom fram sent på kvällen under måndagen så några fick "offra sig" för att handla till frukosten dagen efter och några la sig för sova (däribland vi). Under tisdagen och onsdagen var graderna lite mildare och en kyligare luft drog in så på tisdagen vi åkte till Orlando International Premium Outlets för shopping, avslutade dagen med middag ute. Igår blev det till större delen en hemmadag för nästan hela ligan.. Åkte ut för att äta på kvällen bara. Nu hoppas vi på ännu skönare och varmare grader så vi kan åka till någon  badstrand och njuta, gärna i flera dagar ;-) Poolen här är dock uppvärmd så det går ingen nöd på oss. Känns skönt att vi har många dagar kvar och det blir definitivt ett besök på någon nöjespark också, kanske redan imorgon?! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.