This is the day I’ve been waiting for

Sista helgen i januari är här! Nästa söndag lämnar jag R och mina små hjärtan för en stund, en resa till München är bokad med jobbet och vi ska besöka ISPO för möten och inspiration. Det ska bli jättekul och vi ska bo på Rocco forte the charles som verkar vara ett fantastiskt hotell, centralt och nära till det mesta.. :-) Jag är inte lika ångestfylld inför flygningen denna gång, hoppas känslan jag har nu håller i sig.

För några veckor sen passade jag förresten på att fota nya porträtt på barnen. Det ska vi försöka få till varje år då förskolan endast erbjuder gruppfotografering. Det är SÅ roligt att se förra årets kort jämfört med dessa.. De har växt massor! 

Den här helgen blir förmodligen rätt lugn, jag vill umgås och kramas med C och L så mycket det går! Kanske det blir kompishäng imorgon men i övrigt är helgen oplanerad.. Städa borde vi förresten göra men det tar vi om lusten infinner sig.. ;-) Förra helgen såg ungefär lika dan ut men jag hade också ett roligt tårtprojekt att slutföra - en enhörningstårta! 

(null)
Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.