Januari, ny start och kalas

2019 har börjat bra och jag ser fram emot det här året! Kanske främst för att vi har RESAN till Florida inbokad, det blir ett spännande äventyr. Jag börjar året med att känna att jag "slösar" bort mina kvällar på att slappa, haha.. Förstå mig rätt, återhämtning (och speciellt som småbarnsförälder) är viktigt, välbehövligt och avgörande i hur tålamodet räcker till men VARJE kväll?! Njae, jag måste bryta ett mönster här känner jag och försöka få in andra rutiner ett par kvällar i veckan. Jag vill också bli bättre på att laga en mer varierad kost, men det är ett helt annat problem.. ;-)

Igår inledde vi helgen med kalas för min pappa, som fyller år idag. God mat, fika, trevligt umgänge och busiga barn. Och en extra hyllning till min svägerska D, som förutom pappa också fick ett litet paket från oss då hon på fredag tar sin examen. Wow, en stor bedrift och hon har briljerat dessa år när hon pluggat till sjuksköterska. SÅ grym!

Helgen har fortsatt i samma anda med ett till kalas idag, för barnens kusin A. Även där bjöds det på gott fika och massa lek för barnen. C tyckte vi skulle åka tillbaka snart igen så han fick leka en gång till med alla leksaker.. :-) Väl hemma gjorde vi tacos och busade en stund innan det blev läggdags för barnen. 

Imorgon ska jag göra tårtbottnar och förbereda inför en tårta som ska levereras nästa fredag. Utöver detta blir det städning/inredningsfix, utelek och mys hemma tror jag. Vi håller nog dagen ganska "öppen".. ;-)

(null)Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.