♡ ♡ ♡

Mina älskade små hjärtan är inte speciellt pigga.. Önskar SÅ att jag kunde ta allt det onda/jobbiga så de slapp. Collin har känts pigg idag (men trött) och det har varit så skönt att se att det verkar vända - tills nyss då han för andra gången ikväll (trots alvedon) vaknade av öronvärk och var helt hysterisk. Nu sitter vi uppe och kikar på film och hoppas att trycket ska släppa. Jag tänker att vi nog får dela upp natten inatt så han slipper ligga ner, för trots kuddar under madrassen och böcker under sängbenen vaknade han av smärta. Stackars lilla älskling! ♡ 

Livia är snorig och väldigt hostig så hon vaknar ofta hon med och blir så ledsen när det är täppt/hostigt. Älsklingen! ♡ Det som känns extra tufft är att jag redan imorgon kväll (lör) åker mot Arlanda och sover där över natten innan vi på söndag hoppar på flyget mot München (jobbresa). Känslan just nu är HEMSK, dåligt samvete, ångest och ont i hjärtat av att lämna mina små när de mår såhär. Fy! Jag håller tummarna, ber och hoppas på att det släpper snart för dom båda!Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.