Sjuka i omgångar

Jag kan (utan överdrift) säga att vi är så LESS på att vara sjuka och att hela februari i princip spenderats bland snoriga näsor och feber. Alla i familjen var sjuk en varsin omgång innan jag for till München, när jag kom hem igen tog det om på mig och innan jag visste ordet av låg resten av familjen också i samma influensa-liknande sjukdomstillstånd. Gah! Nu måtte det väl ändå ge sig?! Livia och R har varit sist ut denna vecka och idag känns det som båda har varit mycket piggare. Så skönt! Helgen kommer definitivt spenderas ute om vädret (och orken) tillåter, vi har sett nog av de här väggarna ett tag.. ;-) 

Nu ska jag försöka sova, Livia har vaknat tre gånger redan sedan hon somnade vid 19:15 och ropar efter mig, att jag inte får gå och att hon vill hålla handen. Lilla älskling! Jag har precis löst det med att plocka fram madrassen och sover inatt på golvet i hennes rum. Förhoppningsvis får vi en bra natt! 

(null)
Världens bästa! Collin hade maskerad på förskolan på alla hjärtans dag och önskade ha en krona på huvudet. Livia målade hellre på sig själv än pappret.. ;-) 

(null)
Jag blev firad så fint på jobbet på min födelsedag med tårta, present och blommor! Senare under helgen kom mina nära och kära till oss med ännu fler fina presenter, blommor och grattis-önskningar. Att fylla 30 år har bara varit fantastiskt! Jag tycker om att bli äldre.. :-) 


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.