Julkänsla, filmkväll och dålig sömn

God morgon söndag! Den här natten har varit hemsk, barnen vaknade flera gånger, väckte varandra och var ledsen/arg/"trotsig". Önskar SÅ att nätterna blir bättre, det är alltid minst två uppvak per natt och jag vaknar många gånger.. Förstår inte att det ska behöva vara såhär. Sova är väl det skönaste som finns?! :-) 

I fredags lämnade jag nattningen till R och åkte till en vän för filmkväll tillsammans med ett gäng andra tjejer. Vi såg The Greatest Showman, som jag nu sett en handfull gånger.. En av årets bästa filmer, utan tvekan!

När jag vaknade på lördagen och drog upp rullgardinen i C’s rum snöade det. Första snön! Ropade på barnen och det stod och tittade länge innan vi gick ner, tände brasan i kamin, några ljus och plockade fram frukost. Efter frukosten drog jag igång julmusik och bakade saffransbullar! Julkänslan infann sig direkt, så mysigt. Fick nästan lust att pynta.. ;-) Idag står kalas på agendan, sen får vi se vad dagen kommer med. Ska försöka ta mig tid till att rensa bland barnens kläder, och kanske mina egna..

(null)


Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.