Helgen, färgglatt och bakning

Så var ytterligare en ny vecka igång.. Vi hade en skön och mysig helg som bestod av allt möjligt; bullbak, tårtbak, middag och lördagsmys hos fina vänner, en tur till grannstaden (på tu man hand dessutom, barnen hängde hos sin mormor och morfar), serietittande och småfix hemma. Vardagsrummet fick en plötslig makeover och en färgexplosion ägde rum under söndagen.. Jag är annars väldigt "jordig"/matt i de färgskalor jag väljer, typ brunt, beige, grått, mörkgrönt men fick ett plötsligt sug efter klara färger! Har än så länge inte tröttnat, snarare tvärtom.. Förnying förnöjer, eller hur var det nu! ;-)

På jobbet drar vi strax igång med att skissa upp vår- och sommarkollektionen för 2020. Jag är laddad och hoppas kreativiteten kommer igång.. Oftast faller det på plats när man är i skissprocessen men ibland kan det vara svårt att "framkalla" kreativitet. Hur som helst känns det spännande att se vad som kommer produceras fram.. :-) Nu väntar sängen och SOVA! Fick en tårtbeställning förra veckan och idag gjorde jag klart det sista och levererade den.. Alltid en ära att bli tillfrågad! Och alltid skönt när den är i händerna på "beställaren" och man inte kan göra annat än släppa alla tusen idéer som kommer upp.. ;-)

(null)
Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.