Grubblar-perioder

Klockan är alldeles för mycket och jag borde sova men som vanligt börjar tankarna fara omkring.. Som alla andra kvällar vid den här tidpunkten. Ibland är det saker som "hänger" över mig; samtal, mailkonversationer, saker jag sagt, varför jag sa som jag sa, ångest över att ha varit en "arg" mamma med kort tålamod.. Ibland är det idéer, kreativa sådana och en drivande energi som kommer över mig. Då är det också svårt att somna. Men hellre det än det förstnämnda.. ;-) Det är i detta "state of mind" jag helst hamnar i precis innan läggdags.. Då kan tankarna få surra runt utan kontroll ett tag och GE mig energi. Ibland ligger jag vaken och väntar på att någon av barnen ska vakna.. Ovärt då det mest berövar mig sömntimmar men jag kan inte hjälpa det. Det är som vi kommit i någon konstig rutin som inte var meningen.. :-P

NU ska jag iallafall göra mitt bästa med att låta tankarna vila, blunda och sova! Imorgon är det fredag och jag ser fram emot helgen. God natt!

(null)


Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.