Framtidsplaner, fredag och mobilblogga

HEJ i fredagen! Det går alldeles för långt mellan gångerna jag bloggar, tycker inte jag har tid eller ork på kvällarna och mest beror det på att jag behöver ta fram datorn och skriva ifrån den, ladda över bilder från mobilen samt minska ner bilderna i photoshop innan publicering som gör att lusten liksom faller bort. Det blir en för omfattande process.. Allra bäst vore att få till inlägg via mobilen istället, ska göra ett försök och se hur det blir! 
 
Vad har hänt sen sist? Ja, massor! Jag har många, många bilder på mobilen jag skulle vilja ladda över men tiden ni vet - och när det går såhär långt mellan gångerna är det så otroligt MYCKET att ladda över. Vi har iallafall bokat en resa, hela familjen och ska åka till Orlando, Florida i mars. Det känns otroligt spännande och vilket perfekt sätt att fira sin 30-årsdag på.. ;-) Mamma fyller dessutom 50 år så de hakar också på, tillsammans med min bror och hans flickvän, min mormor och morfar, morbror och sambo, kusin P.. Vi blir många, med andra ord. Verkligen jättekul!
 
En till resa planeras en månad innan men det är med jobbet och lyckligtvis en inte lika lång flygresa. Jag är glad att jag vågar resa mer, har alltid hatat att flyga och får en sådan jobbig ångest före men det känns som det blivit lite, lite bättre efter varje flygning.. NU är det iallafall helg, ser fram emot sovmornar och familjemys. 


Evelina    •     •   http://FlickornaE.se

Åhh va kul att du dök upp i flödet på Bloglovin....välkommen tillbaka...Hoppas du hittar några gluggar till att blogga, fast det är svårt...I know!! =)

Svar: Tack 😁 Mobilblogga verkar funka bra så nu finns ingen ursäkt längre 😃
myinspiration.se


Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.