A little bit of everything

Så skönt med helg! Hoppas på en sovmorgon imorgon men det beror förstås på hur barnen sovit. Blir natten bra brukar jag vara hyffsat pigg när de vaknar.. :-) 

Imorse lekte dom så fint, till och med kramar delades ut! <3 Sen pysslade vi och C tränade på att skriva sitt namn för första gången. Gick hur bra som helst! Livia ville vara utan blöja hela morgonen/förmiddagen och inte en enda olycka skedde (och då gjorde hon både nr 1 och 2..) ;-)  Jag blir så imponerad av hur duktig hon är, trots blöja brukar hon säga till när hon vill kissa, både hemma och på förskolan. Detta har pågått sen i somrats och vi har låtit henne sköta det i hennes takt, alltså inte aktivt tränat på att bli blöjfri. Det fixar hon uppenbarligen helt själv.. Gumman! Heja, heja! 

Efter lunch umgicks Collin och jag på tu man hand i några timmar. Första stoppet blev Karl Hedin, smågrejer behövde inhandlas och C tyckte det var jätteskoj att gå omkring där. Munnen gick i ett och han var SÅ fascinerad av, ja allt.. Älsklingen! <3 Vi åkte därefter på ICA för att inhandla lördagsgodis, sen ett till stopp innan vi for mot biografhuset för bio; Alfons Åberg. Detta måste vi göra fler gånger! Hur mysigt som helst. 

(null)Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.