A little bit of everything

Så skönt med helg! Hoppas på en sovmorgon imorgon men det beror förstås på hur barnen sovit. Blir natten bra brukar jag vara hyffsat pigg när de vaknar.. :-) 

Imorse lekte dom så fint, till och med kramar delades ut! <3 Sen pysslade vi och C tränade på att skriva sitt namn för första gången. Gick hur bra som helst! Livia ville vara utan blöja hela morgonen/förmiddagen och inte en enda olycka skedde (och då gjorde hon både nr 1 och 2..) ;-)  Jag blir så imponerad av hur duktig hon är, trots blöja brukar hon säga till när hon vill kissa, både hemma och på förskolan. Detta har pågått sen i somrats och vi har låtit henne sköta det i hennes takt, alltså inte aktivt tränat på att bli blöjfri. Det fixar hon uppenbarligen helt själv.. Gumman! Heja, heja! 

Efter lunch umgicks Collin och jag på tu man hand i några timmar. Första stoppet blev Karl Hedin, smågrejer behövde inhandlas och C tyckte det var jätteskoj att gå omkring där. Munnen gick i ett och han var SÅ fascinerad av, ja allt.. Älsklingen! <3 Vi åkte därefter på ICA för att inhandla lördagsgodis, sen ett till stopp innan vi for mot biografhuset för bio; Alfons Åberg. Detta måste vi göra fler gånger! Hur mysigt som helst. 

(null)

Week by week

Åh, nu LÄNGTAR jag till advent och allt därtill! I helgen ska jag försöka komma iväg och köpa blommor, kanske plocka fram några julsaker och ev. binda en krans till dörren.. :-) De sista julklapparna ska också inhandlas! 

Idag fick barnen en ledig dag tillsammans med deras mormor och morfar som önskade ha dom. Och igår hade vi turen att bli bjuden på middag hos dom, mycket uppskattat! Avslutade besöket med ett bad för barnen.. :-)

(null)

Energifylld vecka

Den här veckan har innehållit allt möjligt! Förutom katalogjobb och redigering firar vi omsättningsrekord nästan varje vecka på jobbet, hur kul som helst! Givetvis med tårta av olika slag.. ;-) Jag äter inte bara tårtor, jag fick även äran att göra doptårtor till idag. De blev Ok men jag övervägde faktiskt att göra om dom då det inte riktigt blev som jag tänkt mig.. Men ibland får man bara släppa det och nöja sig, även om det är svårt.. :-P

Utöver tårtbak har vi lekt och myst, varit på kalas för min mormor som snart fyller år OCH rensat i lekrummet, satt upp fler hyllor till barnens böcker samt fått ordning i garderoberna. Skön känsla! Tror vi fortsätter med "röjandet" imorgon. 

(null)

(null)Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.