Energifylld vecka

Den här veckan har innehållit allt möjligt! Förutom katalogjobb och redigering firar vi omsättningsrekord nästan varje vecka på jobbet, hur kul som helst! Givetvis med tårta av olika slag.. ;-) Jag äter inte bara tårtor, jag fick även äran att göra doptårtor till idag. De blev Ok men jag övervägde faktiskt att göra om dom då det inte riktigt blev som jag tänkt mig.. Men ibland får man bara släppa det och nöja sig, även om det är svårt.. :-P

Utöver tårtbak har vi lekt och myst, varit på kalas för min mormor som snart fyller år OCH rensat i lekrummet, satt upp fler hyllor till barnens böcker samt fått ordning i garderoberna. Skön känsla! Tror vi fortsätter med "röjandet" imorgon. 

(null)

(null)

November, pass och julklappar

God morgon! Helgerna går som vanligt i rasande fart och nu är vi inne i november.. Månaden då allt julpynt ska plockas fram. ;-) Längtar! Julklappar ska inhandlas och så ska vi försöka få till pepparkaksbak snart.

Vår RESA närmar ju sig också så pass ska vi fixa denna månad. Och resväskor.. :-) Ska bli SÅ roligt och spännande att åka tillsammans!

(null)

Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.