A colorful thursday

Eftersom vi hade en ledig dag i tisdags har hela veckan känts omvänd. Imorgon får vi helg igen och det känns som vi nyss haft det; underbart! Förra helgen var jag och mina föräldrar till Borlänge, pappa skulle kolla på en ny bil, jag och mamma gjorde IKEA innan vi drog vidare för att prova brudklänningar! Alltså wow, vilken känsla. Jag har haft en tydlig bild om vad jag velat ha men se där, det blev lite annat än vad jag från början tänkte.. ;-) Efter de första 5-6 klänningarna kände jag att jag nog aldrig skulle hitta någon som kändes bra, men efter att ha provat ytterligare några och med en kvar (som jag ratade lite sådär i hemlighet när den hängde på galgen) visade det sig att det var THE ONE. Jag valde dock att lämna kvar klänningen där för om ca en månad ska jag dit för att sy upp den..
 
I helgen blir det ett lugnare tempo och jag ska försöka mig ut på min första joggingtur (sen förra sommaren..) Jag borde skaffa mig en "springkompis" som också vill komma igång, misstänker att det kommer gå sakta och chansen att faktiskt komma iväg och få någon rutin på detta blir ju större om man har någon att springa med.. ;-) 
 
Häromdagen lyxade vi till det med glass efter maten!
 
Verkstadslek och mys i soffan.  ♡ 
 
LÄNGTAR till pionerna i trädgården börjar komma..Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.