Collin 3 år

Hipp hipp HURRA för våran älskade Collin idag! I 3 år har jag fått vara mamma till dig och inget gör mig lyckligare. ♡ Imorse smet jag ner och hämtade paketen innan någon skulle vakna. Precis när jag kom till köket hör jag Livia ropa "mammaaaaa", fort upp igen så inte Collin skulle hinna vakna. R låg också och snarkade i godan ro så Livia och jag fick ta ton och väcka dom båda med "Ja må han leva, ja må han leva..." Det tog några minuter innan Collin tittade upp, tror han var trött efter nattens bestyr.. ;-) När han väl såg paketen sken han upp som en sol och praktiskt taget studsade upp ur sängen. Resten av morgonen blev det lek med nya grejerna och när vi kom hem från jobb & förskola tittade barnens mormor, morbror och "moster" förbi med pizza och present. En toppendag! 
 
I lördags och söndags hade vi kalas för familj & släkt som kom med massor av fina presenter. Collin har bland annat fått en cykel, kläder, gosedjur, påslakan, klocka, kikare, traktor, ryggsäck, böcker och duplo. Tusen TACK till alla som kom och ville fira vår fina kille med oss!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En försmak av semestern

Vilken FANTASTISK helg vi haft! Det började redan i fredags med en sån där härlig fredagsfeeling.. Våfflor intogs vid halvtio-rasten på jobbet och sen satt jag resten av dagen framför datorn och designade med hög musik på spotify. Där, och som många gånger förr, kände jag mig otroligt tacksam över att jag får jobba med detta.. Man vet aldrig vart livet bär men just precis nu är livet i en sådan perfekt harmoni. Love it! Jag köpte med mig mat när jag slutade och senare mot kvällen drog jag ut på årets första springtur. Skönt, svettigt och behövligt.
 
 
 
Lördagen startade tidigt, pappan i familjen åkte och jobbade medan jag & barnen gjorde en härlig frukost. Vi stannade inne en liten stund, kikade på tv, plockade ihop men ganska snart var vi redo att gå ut - strålande sol och varma grader! Vi lekte länge i sandlådan innan vi drog ut på en vagnpromenad.. Barnen somnade och jag gick in för att vila. När R kom hem gjorde vi oss klara för att åka till mina föräldrar, vi skulle nämligen fira min farmor som fyller 70 år(!) till veckan. Där var vi resten av kvällen innan det blev dags att åka hem för att natta barnen. 
 
 
 
 
 
Dagen idag har varit lika ljuvlig och vi har varit ute många timmar. Först hos barnens farmor och farfar, sen hemma. Även middagen intogs ute! Därefter väntade bad för småälsklingarna och storhandling för mig.. Det känns verkligen som en försmak av semestern, precis såhär hoppas jag den blir. Olpanerade, sköna dagar och att umgås med nära & kära. 

A colorful thursday

Eftersom vi hade en ledig dag i tisdags har hela veckan känts omvänd. Imorgon får vi helg igen och det känns som vi nyss haft det; underbart! Förra helgen var jag och mina föräldrar till Borlänge, pappa skulle kolla på en ny bil, jag och mamma gjorde IKEA innan vi drog vidare för att prova brudklänningar! Alltså wow, vilken känsla. Jag har haft en tydlig bild om vad jag velat ha men se där, det blev lite annat än vad jag från början tänkte.. ;-) Efter de första 5-6 klänningarna kände jag att jag nog aldrig skulle hitta någon som kändes bra, men efter att ha provat ytterligare några och med en kvar (som jag ratade lite sådär i hemlighet när den hängde på galgen) visade det sig att det var THE ONE. Jag valde dock att lämna kvar klänningen där för om ca en månad ska jag dit för att sy upp den..
 
I helgen blir det ett lugnare tempo och jag ska försöka mig ut på min första joggingtur (sen förra sommaren..) Jag borde skaffa mig en "springkompis" som också vill komma igång, misstänker att det kommer gå sakta och chansen att faktiskt komma iväg och få någon rutin på detta blir ju större om man har någon att springa med.. ;-) 
 
Häromdagen lyxade vi till det med glass efter maten!
 
Verkstadslek och mys i soffan.  ♡ 
 
LÄNGTAR till pionerna i trädgården börjar komma..


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.