Semester, projekt och strandhäng

ÄNTLIGEN är semestern här! Jag har varit ledig i precis 1 vecka och 1 dag. Flera veckor kvar med andra ord.. ;-) Denna vecka har gått förbi i en rasande fart, kanske för att vi har "projekt altan" igång och all min lediga tid (d.v.s. tiden jag inte är med barnen, då de sover etc.) har spenderats med att måla. Det närmar sig att bli klart och jag längtar att få lägga det bakom mig, haha. Även om en del av mig älskar att ha projekt igång.. 
 
Annars spenderar vi dagarna utomhus, vi har hunnit med några dagsturer och ett par besök till stranden. Dagarna går fort men jag stannar ofta upp och njuter över att inte ha några tider att passa eller vardagliga sysslor som hänger över. Mycket tankar går också till bröllopet, de sista grejerna ska fixas och på tisdag är det dags att träffa prästen! Hur kul som helst! Det har gått så fort sen vi bokade kyrkan i januari. Då var det många, många månader kvar - nu är det bara strax över en(!) månad tills vi står där. 
 
 
Vi firade in sommarlovet och min semester med en glass!
 
Färdigmålat golv // Mysigaste C
 
När man får en puss av brorsan.. ;-)
 
Badar och njuter! Sanden var SÅ het men vattnet gränsfall för kallt.. Brr.. 
 
Lite varmare vatten i poolen hemma.
 
♡ Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.