Kyliga dagar, kommande resa och födelsedagar

Vilken KALL vecka det varit! En morgon var det -25,5°C när jag åkte mot jobbet. Brrr.. I övrigt har veckan varit händelserik med mycket att bocka av på jobbet och så bestämdes det att vi i designteamet åker till München om två veckor på mässa. Känner redan nu hur mycket jag kommer sakna mina små älsklingar.. ;-) Men vi blir inte borta länge så det ska nog gå bra och visst ska det bli kul att komma iväg.
 
Igår firade vi min pappa som fyllde år och även min lillebrors flickvän som tidigare i veckan har fyllt. God smörgåstårta, tårta och fika.. Idag fortsatte det i samma spår med att några vänner kom och fikade (TACK hörreni för en jättemysig kväll) och imorgon är det kalas för barnens kusin.
 Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.