HTML-koder, kvällspromenad och konstant trött

Blah, har sett att menyn till bloggen trillat iväg sedan några veckor tillbaka men så fort jag öppnar sidan för att redigera och ser alla HTML-koder orkar jag inte ta tag i det. Önskar ni hitta något kan ni tycka på "kommentarer" nedanför inlägget så dyker menyn upp som vanligt här till höger.. Något tag framöver ska jag ta tag i det.. ;-) 
 
Ikväll tog jag mig ut på en promenad och det känns så skönt att faktiskt ha kommit iväg. Men hjälp vad dåligt belyst det var på vissa ställen, jag gick och sneglade in mot skogen hela tiden och nästan väntade på att ett par ögon skulle dyka upp, haha. Snart läggdags, men först fixa klart inför morgondagen.. Håller tummarna att jag (eller vi alla såklart) vaknar utvilad imorgon! 
 
Bläddrade bland gamla bilder igår och hittade denna från när jag var liten.. Ser att barnen fått en del drag från mig och speciellt Collin, hehe. Äpplet faller inte långt ifrån trädet om man säger så.. ;-)
 


Evelina    •     •   http://www.FlickornaE.se

Men nu har du nog pillat till det för nu ser sidan ut som vanligt på min dator....men titta...japp Collin är en mini Emma =)

Svar: Mäh så konstigt, för mig är hela menyn borta.. Förhoppningsvis är det bara hos mig då :) Ja vissörö.. När Collin och Livia tittade på bilden sa de "COLLIN" båda två.. ;)
myinspiration.se


Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.