Packar inför München!

Lördag och HELG! Har myst precis hela dagen med mina små älsklingar (stora älsklingen har jobbat extra).. Vi började morgonen rätt tidigt med mys, frukost & lek, fortsatte sedan lekandet ute i solen och gick därefter in för lunch och lunchvilan. När barnen sovit klart och R kommit hem åkte vi och handlade, lagade god middag och de sista timmarna avslutades precis lika som dagen började - med mer lek och mys.  Däremellan har jag packat inför en jobbresa.. Imorgon bitti drar nämligen jag, min designkollega J och min chef M till München för mässa! Det ska bli roligt och spännande men oj så jag gått med en "sakna-känsla" i magen hela dagen, det blir HEMSKT att åka ifrån mina små hjärtan. 4 dagar och 3 nätter blir vi borta, men jag tror tiden kommer gå fort.. Senaste resan jag har i bagaget är Kina så både flygresan och dagarna vi är borta känns ingenting i jämförelse.. ;-)
 
Världens finaste, älskar er så..

Vänner, grön lugg och kladdig kladdkaka

Vilken härlig helg vi haft! Jag har hunnit med att träffa flera vänner men ändå tankat familjetid, det blir inte så mycket bättre än så. Under lördagen bakade, pysslade och lekte vi innan barnen skulle sova, därefter drog R och C iväg till faster E och kusinerna.. Jag väntade besök så vi delade på barnen och medan jag fick massa mystid med Livia och ostört prat med min fina vän M så fick R sitt hår klippt och Collin blev aktiverad av sina kusiner.. Icke att förglömma kom han (C) hem med en urtjusig grön lugg också som ni kan se på en av bilderna nedan. ;-)
 
Igår hängde vi mest hemma.. Jag tog ett hett bad efter en vaken-natt, C tyckte det var rimligt att vara vaken mellan 1:00-5:00, haha.. TUR det inte händer ofta. Sen klädde vi på oss ytterkläder för utelek och mina föräldrar kom förbi en sväng i samma veva.. Mot eftermiddagen åkte jag iväg för att hänga med vänner igen och sen avslutades söndagen med serier. 
 
♡ ♡ 

HTML-koder, kvällspromenad och konstant trött

Blah, har sett att menyn till bloggen trillat iväg sedan några veckor tillbaka men så fort jag öppnar sidan för att redigera och ser alla HTML-koder orkar jag inte ta tag i det. Önskar ni hitta något kan ni tycka på "kommentarer" nedanför inlägget så dyker menyn upp som vanligt här till höger.. Något tag framöver ska jag ta tag i det.. ;-) 
 
Ikväll tog jag mig ut på en promenad och det känns så skönt att faktiskt ha kommit iväg. Men hjälp vad dåligt belyst det var på vissa ställen, jag gick och sneglade in mot skogen hela tiden och nästan väntade på att ett par ögon skulle dyka upp, haha. Snart läggdags, men först fixa klart inför morgondagen.. Håller tummarna att jag (eller vi alla såklart) vaknar utvilad imorgon! 
 
Bläddrade bland gamla bilder igår och hittade denna från när jag var liten.. Ser att barnen fått en del drag från mig och speciellt Collin, hehe. Äpplet faller inte långt ifrån trädet om man säger så.. ;-)
 


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.