HTML-koder, kvällspromenad och konstant trött

Blah, har sett att menyn till bloggen trillat iväg sedan några veckor tillbaka men så fort jag öppnar sidan för att redigera och ser alla HTML-koder orkar jag inte ta tag i det. Önskar ni hitta något kan ni tycka på "kommentarer" nedanför inlägget så dyker menyn upp som vanligt här till höger.. Något tag framöver ska jag ta tag i det.. ;-) 
 
Ikväll tog jag mig ut på en promenad och det känns så skönt att faktiskt ha kommit iväg. Men hjälp vad dåligt belyst det var på vissa ställen, jag gick och sneglade in mot skogen hela tiden och nästan väntade på att ett par ögon skulle dyka upp, haha. Snart läggdags, men först fixa klart inför morgondagen.. Håller tummarna att jag (eller vi alla såklart) vaknar utvilad imorgon! 
 
Bläddrade bland gamla bilder igår och hittade denna från när jag var liten.. Ser att barnen fått en del drag från mig och speciellt Collin, hehe. Äpplet faller inte långt ifrån trädet om man säger så.. ;-)
 

Kyliga dagar, kommande resa och födelsedagar

Vilken KALL vecka det varit! En morgon var det -25,5°C när jag åkte mot jobbet. Brrr.. I övrigt har veckan varit händelserik med mycket att bocka av på jobbet och så bestämdes det att vi i designteamet åker till München om två veckor på mässa. Känner redan nu hur mycket jag kommer sakna mina små älsklingar.. ;-) Men vi blir inte borta länge så det ska nog gå bra och visst ska det bli kul att komma iväg.
 
Igår firade vi min pappa som fyllde år och även min lillebrors flickvän som tidigare i veckan har fyllt. God smörgåstårta, tårta och fika.. Idag fortsatte det i samma spår med att några vänner kom och fikade (TACK hörreni för en jättemysig kväll) och imorgon är det kalas för barnens kusin.
 

En tisdagskväll i januari

Efter en bedrövlig natt, inte helt p.g.a barn som vaknade utan av min nacke som hamnat i något "låsläge" vaknade jag frusen, stel, med huvudvärk och halsont imorse. Kanske jag har något i kroppen som väntar på att bryta ut? Tänkte träna ikväll men valde att vila, det kommer en dag imorgon också och förhoppningsvis en piggare sådan. På tal om morgondagen blir det en oplanerad halvdag på jobbet, barnen är hemma även denna vecka innan vardagen drar igång så vi får mysa lite extra.. Rätt passande ändå, med tanke på mitt småhängiga tillstånd. ;-) 
 
Senaste dagarna.. 


Emma, 28 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.