I'm back home!

Vilka roliga, bra och inspirerande dagar vi hade i München. Är tacksam att jag får möjligheten att åka iväg såhär och jobba.. Resan dit och hem gick jättebra, det var några svettiga minuter innan påstigningen av planet på väg dit då vi upptäckte att hotellet som vi trodde vi bokat inte alls var bokat. Det visade sig att samma hotellkedja fanns lite överallt men tur i oturen så var dessa inte så långt ifrån varandra, vi hade ju kunnat hamna i en annan del av Tyskland också om det ville sig illa.. ;-)
 
Väl hemma igen möttes jag av en pigg grabb och en febrig flicka. Veckan efter byttes rollerna och Collin blev dålig.. Vi har vabbat en hel del dessa veckor och jag hoppas vi alla klarar oss från sjukdomar en lång tid framöver nu. Jag har också hunnit fylla år och fått fantastiska presenter & födelsedagshälsningar. Jag är verkligen så lyckligt lottad för mina nära! 
 
Idag fick Livia sin 1,5-årsspruta och det gick bra, även om hon såklart blev ledsen. Det släppte dock fort och hon har lekt på som vanligt. När jag kom från jobbet sprang hon runt, runt och sa "akta dig".. ;-) Collin är en sådan fin storebror och trots att han är liten är han så förståndig, medveten och omtänksam. Älskade älskade ni!
 
Just precis nu börjar klockan dra ihop sig och jag ska strax gå upp och sova. Det är mycket tankar som snurrar i huvudet och jag önskar jag var bättre på att släppa på allt en stund när jag ändå inte kan göra något åt det precis NU. Varför ältar jag i det, oroar mig, funderar och låter det mala på? Så onödigt på alla plan och jag ska verkligen försöka låta det vara nu.. Och hoppas på en bättre morgondag med mer ro i kroppen!Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.