Magsjuka, julafton och kompishäng

Natten till fredagen den 21:a fick stackars Livia magsjuka.. Jag missade därmed den årliga julfrukosten på jobbet men tråkigaste av allt missade vi julaftonsfirandet med våra nära och kära. Tyckte SÅ synd om henne och C, men tur i oturen att de fortfarande är så pass små att de knappt har några förväntningar på julen, än. Möjligtvis att tomten kommer och att man får julklappar.. ;-) 

På julaftonsmorgnen vaknade Livia och jag ganska tidigt, men jag somnade om en stund medan hon kikade på barnprogram och plötsligt var klockan efter 8:00. Då smög jag ner och tände massa ljus för att sedan väcka Collin som fortfarande(!!!) låg och sov (det ska tilläggas att vi INTE brukar få sovmornar som dessa ofta) ;-) så vid halvnio begav vi oss ner för att se om tomten varit här. De tjöt av glädje när de såg klapparna och vi öppnade genast alla som låg där under granen innan vi plockade fram frukost. Livia hade här varit fri från magsjukan i ca ett dygn.. Sen väntade såklart massa lek, kusin E och E & faster E tittade förbi med deras klappar och vid lunch smet jag över till min farmor och farfar för att "sno" med lite jullunch. Gjorde samma sak på kvällen och drog till mina föräldrar för att få mer mat, haha.. På eftermiddagen öppnade vi klappar från barnens farmor och farfar och mot kvällen kom tomten hem till oss och lämnade några till paket innan läggdags. En riktigt fin julafton ändå, trots sjukdom.

Tack och lov har ingen annan av oss blivit sjuka så på annandagen vågade vi oss till mina föräldrar för att fira julafton ett par dagar för sent. Tomten kom även dit med klappar och vi avslutade firande med att spela julklappsleken. Första gången för mig och det var ju hur kul som helst så det gör vi om nästa år! :-)

Vi har även hunnit umgås med kompisar dessa dagar och det har varit uppskattat för oss allihop. Nu ser vi fram emot några fler lediga dagar tillsammans innan jobb väntar på onsdag. Barnen får dock vara lediga lite exta och börjar inte förrän 7/1. 

(null)

(null)

(null)

(null)
Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.