Andra advent, snögubbar och julbord

Go kväll! Har alltid svårt att somna på söndagskvällar, det är precis som att veckan och helgens händelser kommer ikapp och jag har mycket att "gå igenom" i mitt huvud.. Vad passar då bättre än ett blogginlägg? :-)

Tidigare under veckan sov mina små hos sin mormor och morfar, R jobbar kvällar och jag var på julbord med jobbet så det kändes lämpligast så. De hade haft det superbra och jag skulle tro att det blir en översovning snart igen! Vi åt julbord på Axmar Brygga, mycket GOTT. När helgen kom inleddes den med fredagsmys i vanlig ordning och sen har dagarna rullat på. Älskar helgerna och längtar extra mycket till julledigheten = mer tid tillsammans! Söndagen avslutades med att bygga snögubbar och så fick vi en snabb påhälsning av mormor. 

(null)

Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.