Summering 2018

Januari - Mars
 
2018 började med kalla vinterdagar och mycket utelek. En morgon när jag åkte till jobbet visade graderna -25,5°C.. Jag hade också en resa till München inbokad med jobbet i slutet på januari/början på februari. En jätterolig resa! I vanlig ordning var det många födelsedagsfiranden och vi började planera vårat BRÖLLOP; "Save the date"-korten skickade vi ut ett par månader senare.
 
 
 
 
April - Juni
 
Vi började april med att fira 15 år tillsammans, jag och R. Följt av hans födelsedag och i maj vår älskade Collins födelsedag. VÅREN kom i april och vi "poade" på ute en del, barnen kunde äntligen leka i sandlådan och vi planerade en minirenovering av altan. Jag tittade på massor av "Say Yes to the dress"-avsnitt i hopp om att bli inspirerad av vilken bröllopsklänning jag skulle välja. Semestern närmade sig och vi längtade massor. Avslutning på förskolan och en god middag i Skärså med jobbet satte punkt för juni.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Juli - September
 
Äntligen semester och lediga, sköna dagar! Sommaren var ljuvlig på många sätt och vi badade i princip varje dag - det var alldeles för hett för att inte spendera dagarna på stranden. Det negativa var alla skogsbränder som härjade i krokarna och röklukten kändes på flera mils håll. Vi gjorde klart altan, umgicks med nära & kära och njöt allt vad vi kunde. I augusti blev vi "bortrövade" av våra vänner på en kombinerad svensexa/möhippa och i slutet på månaden gifte vi oss! September började med vår älskade Livias 2-årsdag.
 
 
 
 
 
 
 
 
Oktober - December
 
Det tydligaste jag minns från oktober är resan till Orlando, Florida som blev bokad. Det känns SÅ härligt och efterlängtat att få åka utomlands hela familjen. Vi besökte också buspalaset med vänner, en given hit.. ;-) Jag började få julkänslor redan i oktober och lyssnade på julmusik och bakade lussebullar.. Fick även äran att göra några tårtor under hösten/vintern. Jag och Collin var på bio och han skrev sitt namn för första gången. Sen kom äntligen december, julmånaden, med massor av mysiga dagar och kvällar. Julbord med jobbet, julklappshandling, luciafirande på förskolan och mycket bakning. Tyvärr fick stackars Livia magsjuka lagom till jul men firade så gott det gick på julafton och med mina sida av familjen några dagar efter istället. Imorgon avslutar vi året med att vara hemma tillsammans med vänner. Ser fram emot 2019 och hoppas året kommer med massor av skojigheter men främst att vi alla får må bra och vara friska! 
 
 
 
 
 


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.