Luciafirande, Borlänge och 3:e advent

Sista arbetsveckan innan nya året är här och en ynka vecka kvar till julafton! Visst känns det extra mysigt att julen infinner sig på en måndag i år?! Håller en extra tumme att julkorten kommer imorgon, har väntat sen förra veckan och hoppas innerligt att de inte kommit bort..

Förra veckan var vi på barnens luciafirande, de sjöng så fint och stod tålmodigt däruppe tills "showen" var över. Hur söta som helst! Vi fikade och åkte sedan hemåt för att sova. Sen dess sjungs det julsånger för full hals här hemma.. ;-)

I helgen begav vi oss till Borlänge och kupolen för att kika på några sista grejer inför jul, barnen var duktiga trots det långa bilresan men nästa gång tror jag vi försöker komma iväg själv.. ;-) De blev smått uttråkade emellanåt så vi fick fika någon extra gång samt stanna vid spännande saker som de kunde klättra/springa runt/titta på.. På söndag vaknade vi upp till 3:e advent och drog ganska snart igång julmusik och julbak. Mot eftermiddagen gick vi ut, åkte skoter kring huset/åkern samt pulka och spark. 

Det ska bli SÅ skönt med några extra dagars ledighet snart, men först ser jag fram emot den årliga julfrukosten på jobbet som är på fredag.. :-)

(null)

Andra advent, snögubbar och julbord

Go kväll! Har alltid svårt att somna på söndagskvällar, det är precis som att veckan och helgens händelser kommer ikapp och jag har mycket att "gå igenom" i mitt huvud.. Vad passar då bättre än ett blogginlägg? :-)

Tidigare under veckan sov mina små hos sin mormor och morfar, R jobbar kvällar och jag var på julbord med jobbet så det kändes lämpligast så. De hade haft det superbra och jag skulle tro att det blir en översovning snart igen! Vi åt julbord på Axmar Brygga, mycket GOTT. När helgen kom inleddes den med fredagsmys i vanlig ordning och sen har dagarna rullat på. Älskar helgerna och längtar extra mycket till julledigheten = mer tid tillsammans! Söndagen avslutades med att bygga snögubbar och så fick vi en snabb påhälsning av mormor. 

(null)


1 december!

Välkommen DECEMBER! Mysigaste månaden på hela året! Vi har haft en bra vecka och helgen är som alltid efterlängtad.. R och jag hämtade upp passen idag inför vår resa i mars, barnen fick stanna hos sin farmor och farfar en stund. När vi kom hem väntade fredagsmys i vanlig ordning och när barnen hade nattas fortsatte jag med några småprojekt som jag pysslat med till och från under veckan. En liten tomtenisse kommer lagom till 1:a advent att flytta in.. Collin tror inte riktigt på mig så det ska bli spännande att se hans reaktion på söndag morgon ;-) 

Granen ska också fram, och så har jag massor med julklappar att slå in! Men först sova, de andra i familjen sussar redan sen länge.. :-)

(null)Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.