We're married!

I lördags sa vi JA! Ja till att välja varandra varje dag. Ja till OSS. Jag känner mig så genuint lycklig, över alla fina människor vi har runt om oss men främst för min fina, lilla familj. Många känslor studsade runt när vi gick uppför altargången. Vi mötte vänners, kollegors och familjernas blickar, de var där för oss och för att fira våran kärlek. Jag var otroligt rörd när jag stod där och det kändes så speciellt att få hålla R's hand, som jag nu gjort i 15 år, och lova varandra För Alltid. Du och jag. 
 
 
 

Bye july, hello august

Semestern är officiellt över och jag har gjort 3 arbetspass. Skön mjukstart! R börjar jobba till veckan men barnen har lyxen att få vara hemma en vecka till, tack vare min snälla mamma/deras mormor.. Så vardagen drar väl igång "på riktigt" v. 33 kan man säga. Den veckan kommer också med en annan händelse, en betydelsefull sådan. Vi gifter oss! Det är så nära nu och emellanåt blir jag smått stressad, lite nervös men allra mest förväntansfull. Det känns stort, fint och speciellt att få fira OSS genom ett giftemål. Vi har valt varandra i 15 år och jag vet att vi kommer fortsätta med det. När det är rätt så är det rätt.. 
 
Ska gå igenom alla semesterbilder inom kort och publicera framöver.. Jag vet att det är många så jag skjuter hela tiden upp det, men snart så! ;-) Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.