This is the beginning

Veckorna går så fort, tycker alltid det känns som onsdag.. ;-) Efter hämtning av barnen och en tur på ICA gjorde vi middag och busade runt innan barnens mormor och morfar kikade förbi. Perfekt för mamman, jag passade på att styrketräna medan de var ute och lekte. Sen blev det tandborstning, pyjamas och ett försök till nedvarvning innan vi gick upp. Nu sover båda, jag ska varva ner i soffan framför serier.. 

"Puss"


Och vet ni... För ca tre veckor sedan började jag träna via mammafitness.se och har sen dess haft en kostrådgivare samt en personlig tränare. Nu har jag ca två veckor kvar och jag känner mig otroligt glad att jag tagit tag i detta. Äntligen liksom! Mitt mål har varit att ändra mina vanor och bli lite hälsosammare (men utan förbud, det ska hålla hela livet detta).. Jag är på god väg och även om mina mat- och träningsvanor är djupt rotade går det åt rätt håll och börjar ”lossna”. :-) Ser fram emot att bli starkare och målet inför sommaren är att springa milen!

Tvättstugan har blivit ett minigym.. I sommar ska vi röja i förrådet så grejerna får en "riktig" plats.
 Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.