Lördag, vårkänslor och familjehäng

Imorse vaknade barnen lite väl tidigt.. Collin slog upp sina blå 4:45 men tack och lov fick jag honom att somna om kring 5-tiden, tills Livia började ropa "maammaaa" vid 5:30.. ;-) R fick ta morgonen fram till 8:00, då byttes vi av och han fick lägga sig igen. Perfekt att kunna turas om lite när mornarna blir sådär jättetidiga..
 
På förmiddagen gick vi ut och kunde äntligen gå på baksidan och leka! Leksaker plockades fram och jag passade på att putsa några fönster, städa bort gamla blommor och sopa. Vid 11:40 började barnen bli trötta så vi gick in och la dom för lunchvilan, när de sedan vaknade gick vi ut på altan och grejade lite till. Jag märkte igår att en av mina "Monstera"-blommor hade fått nya skott så jag planterade om dessa i nya krukor och håller tummarna att de överlever! Sedan blev det plankstek för hela familjen innan vi åkte till barnens mormor och morfar.. Nu ska jag strax gå upp och lägga mig, R la Collin vid 20-tiden men har inte kommit ner ännu så gissar att han också somnade.. ;-) Ser fram emot ännu en ledig dag imorgon! NJUTER verkligen av våren som plötsligt kom.
 
 
 Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.