En onsdag med lite av varje

Jag har flera gånger loggat in och börjat skriva här men tryckt ner sidan efter ett par meningar då jag känt att jag ändå inte har något att skriva om.. Nu gör jag ett tappert försök att väcka blogglusten till liv och hoppas den stannar kvar, för visst känns det lite vemodigt att behöva lämna en plattform som varit med mig så många år..
 
Idag fick barnen vara lediga då deras mormor ville ta med dom på badhuset! De var glada barn som kom till mitt jobb efteråt. ♥ Vi for hemåt och gjorde mat, lekte lite och jag passade på att träna medan barnen fick "dona på".. Tänkt att tomma mjölktetror, makaronpaket och ketchupflaskor kan vara så roligt ;-) Emellanåt blev det några dispyter och mitt samvete är sådär just nu, ibland brister det och det är aldrig roligt.. Känner för att bara vara hemma med barnen imorgon och umgås tillsammans men snart är helgen här så vi får ta tillvara på tiden då. Längtar!
 
♥ ♥ ♥Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.