Fredagsfeeling

Äntligen fredag! Har längtat lite speciellt till denna helg då det väntar spännande saker imorgon, men mer om det senare.. ;-) När jag kom hem från jobbet åt vi middag och sen spenderades i princip hela eftermiddagen och kvällen ute. Mina föräldrar kom förbi och vi fick hjälp med både krattning och barnpassning, guld värt! Jag hann till och med plantera blommor, klippa bort torra kvistar på hallonbuskarna, sopa, städa och ta några sticklingar från jordgubbsplantorna ute, som börjar få gröna blad. Så skönt det känns nu att mycket i trädgården är "fixat"/omhändertaget.. När vi kom in åt vi kvällsmackor och sen var det bara att lägga barnen. Tror R (som vanligt får jag nog börja skriva) har somnat tillsammans med Collin för än har han inte kommit ner. ;-) Jag har sysselsatt mig med att titta på flera avsnitt av "Say Yes to the dress" och googlat bröllopsklänningar.. Inte helt fel det heller!

This is the beginning

Veckorna går så fort, tycker alltid det känns som onsdag.. ;-) Efter hämtning av barnen och en tur på ICA gjorde vi middag och busade runt innan barnens mormor och morfar kikade förbi. Perfekt för mamman, jag passade på att styrketräna medan de var ute och lekte. Sen blev det tandborstning, pyjamas och ett försök till nedvarvning innan vi gick upp. Nu sover båda, jag ska varva ner i soffan framför serier.. 

"Puss"


Och vet ni... För ca tre veckor sedan började jag träna via mammafitness.se och har sen dess haft en kostrådgivare samt en personlig tränare. Nu har jag ca två veckor kvar och jag känner mig otroligt glad att jag tagit tag i detta. Äntligen liksom! Mitt mål har varit att ändra mina vanor och bli lite hälsosammare (men utan förbud, det ska hålla hela livet detta).. Jag är på god väg och även om mina mat- och träningsvanor är djupt rotade går det åt rätt håll och börjar ”lossna”. :-) Ser fram emot att bli starkare och målet inför sommaren är att springa milen!

Tvättstugan har blivit ett minigym.. I sommar ska vi röja i förrådet så grejerna får en "riktig" plats.
 

Sundays in my heart!

Jag har kommit att älska söndagar! De är alltid så sköna, härliga och lugna. För många, många år sedan kunde jag ha söndagsångest ofta men aldrig nu.. Tack och lov för det! ;-) Idag blev det en tidig morgon men vi har hunnit med mycket också.. Lek, städ, mys och en promenad tillsammans med en fin vän, glass ute i solen och grillpremiär hos mina föräldrar. Det enda som saknades var nog att få leka med barnens kusiner E & E, som de helst velat träffa denna helg men tyvärr stod sjukdom i vägen.. Nästa helg kanske!
 
 
 


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.