Livia 8 månader

Igår blev vår underbara lilla tjej 8 månader!
 
  
Vi har varken vägt eller mätt Livia sen en tid tillbaka men jag både ser och känner att det hänt en del. Hon skuttade nästan över storlek 68 och även om hon kan ha vissa plagg funkar 74 lika bra. Gissar på att hon väger över 7 kg men det återstår att se inom närmsta veckorna. Livia äter bra om dagarna och får i sig frukost, lunch, mellanmål, middag och kvällsmål. Under nätterna vill hon ibland amma men det är mest för att somna om känns det som. Vägrar allt som heter/påminner om välling.
 
 
 
Hon har ganska nyligen upptäckt sitt öra, vill gärna visa hur stor hon är och "pratar" mycket. Oftast är det "mammamammamamma" eller "jajajaja".. Hon hasar sig framåt, drar sig uppåt och ställer sig på knä och det känns som att "allt" sker kring 8 månader och framåt. Vilka utvecklingssprång de tar!
 
 
 
Livia älskar ju som bekant det mesta med Collin och ler/skrattar alltid när han är i närheten. Bäst är nog när han kramar och busar eller gungar henne när hon sitter i babysittern. Man ser så tydligt att ju äldre hon blir, desto mer intresserad blir de båda gentemot varandra. ♥Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.