Livia 6 månader

Igår blev vår älskade Livia 6 månader! Hon är otroligt mammig just nu och vill gärna vara nära mig hela tiden. Supermysigt 99% av tiden, inte så mysigt när jag knappt hinner duscha eller gå på toa utan att hon blir jätteledsen, hehe. Dock har det varit speciella omständigheter denna vecka (influensan har härjat bland oss alla utom Livia) som säkert spelar in i hennes humör/närhetsbehov. Håller tummarna HÅRT att hon slipper bli dålig.
 
 
 
När Livia var 5 1/2 månad besökte vi BVC för bland annat vägning och mätning och då vägde hon 6,1 kg och var 65,5 cm lång. Om två veckor blir det ytterligare en kontroll p.g.a. vikten som går lite väl sakta uppåt. Vi testar gröt, välling, fruktpuré och mat men nja, hon är inte så sugen på något alls utan vill bara amma än så länge.
 
 
 
Sömnen är hyffsat Ok under nätterna, tror hon blir lite störd ibland av sin storebror men det är sällan jag behöver gå upp med henne, hon somnar om, om hon får ligga bredvid mig.. ^^, Hon har blivit extremt pratig senaste veckorna och säger "dadadaaa" och "dladladla" och härmar om vi säger "dadada".. Otroligt gulligt! Collin är en stor favorit, hon följer honom ofta med blicken och flinar mot honom hela tiden. Annars älskar hon att se sig själv i spegeln och att sitta i gå-bilen, hon är också väldigt stadig i benen (till och med så hon nästan går iväg när hon står på golvet och vi håller i henne) och stoppar det mesta i munnen.


Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm    •     •   http://blogg.anniesfotografier.se

Härliga bilder på en söt liten tjej :)

Svar: Tack!! :)
myinspiration.se


Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.