Göteborgs Digestive Havremål

Vi har både bjudit och mumsat i oss flera havremålsbars den senaste tiden som vi fått testa via Buzzador. Supermumsiga och två tummar upp från alla som smakat! Vi valde "Original" men den finns också med smak av "Tranbär & Chiafrön".. Nästa gång testar vi den sistnämnda! 
 
 
Jag trodde dessa skulle påminna om skorpor men nej, de gjorde dom inte. Dom är mer som de vanliga digestivekexen fast med havre och smakade väldigt bra både med och utan smör. Gott till mellis och jag älskar att de kommer i portionsförpackningar (2-pack) vilket är perfekt för oss (familjen som alltid slänger sina öppnade kexpaket då de hinner bli sega).. Sen kan man givetvis ur miljösynpunkt fundera på hur pass nödvändigt/onödigt det är med små förpackningar i den stora förpackningen men för oss är det som sagt en fullträff.. Nu slipper vi slänga bort något!
 
Ser lite skepisk ut men dom smakade supergott hälsar Collin!Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.