Flytt, inredning och reflektioner

Vi har äntligen flyttat in i vårt hus och har bott här i nio dagar! Massa småfix återstår men den största renoveringen är iallafall gjord och så har vi ju det roligaste av allt - att inreda! Vi har numera en öppen planlösning mellan vardagsrummet och köket men just vardagsrumsdelen är vi inte riktigt hundra på hur vi ska ha det så där avvaktar vi ett tag tills vi bott in oss. Övervåningen, lekrummet nere och köket ska få bli helt klart först & främst!
 
Jag får nypa mig själv i armen emellanåt.. "Ska vi verkligen bo här och är det här VÅRAT hus?!".. Från att ha tyckt att det varit lång tid tills inflytt har allt gått så fort och plötsligt är vi här, och framför mig är köket vi för länge sedan satt och planerade. Lovar att ni ska få se bilder - knoppar ska dit, sockel och lite annat men sen så. Mest nöjd är jag över ytan och att vi har ett stort, rymligt kök som varit något jag prioriterat när vi varit på husvisningar. Och så älskar jag övervåningen där vi delade av allrummet till ett kombinerat vardagsrum/sovrum till oss och barnen fick ett varsitt rum "längre ner". Jag kan inte TACKA nog till alla som hjälpt oss.. Ni har offrat massa fritid för att vi ska kunna få klart allt och ställt upp på flera sätt med mat, barnpassning, renovering, fix, körning av skräp o.s.v. o.s.v.. Tack, tack, TACK!
 
Barnen sover (lyckträff när båda sover samtidigt, haha) så nu ska lunch lagas och har jag riktigt tur hinner jag packa upp någon kartong också. Ha en fin tisdag!
 
 

Love like no other

Mina små 
 

Göteborgs Digestive Havremål

Vi har både bjudit och mumsat i oss flera havremålsbars den senaste tiden som vi fått testa via Buzzador. Supermumsiga och två tummar upp från alla som smakat! Vi valde "Original" men den finns också med smak av "Tranbär & Chiafrön".. Nästa gång testar vi den sistnämnda! 
 
 
Jag trodde dessa skulle påminna om skorpor men nej, de gjorde dom inte. Dom är mer som de vanliga digestivekexen fast med havre och smakade väldigt bra både med och utan smör. Gott till mellis och jag älskar att de kommer i portionsförpackningar (2-pack) vilket är perfekt för oss (familjen som alltid slänger sina öppnade kexpaket då de hinner bli sega).. Sen kan man givetvis ur miljösynpunkt fundera på hur pass nödvändigt/onödigt det är med små förpackningar i den stora förpackningen men för oss är det som sagt en fullträff.. Nu slipper vi slänga bort något!
 
Ser lite skepisk ut men dom smakade supergott hälsar Collin!


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.