Semestermood, spontantripp och utelek

Åh vad vi NJUTER över att få vara lediga tillsammans! Jag drog på mig målarkläderna för några dagar sen och målade barnköket i nya färger - något jag tänkt göra sen vi köpte det, alltså för flera månader sen. Nu känner jag mig extra sugen på att fixa klart i lekrummet och kanske göra en liten caféhörna med en skänk/disk och andra små detaljer. Samma dag drog vi fram "lill-poolen" också. En aning trångt men de hade mysigt och satt där länge.. Nästa gång fyller vi "stor-poolen"!
 
Frukost! Extra av allt. Och så bad på det.
 
Köksmakeover och joggingbyxorna på!
 
 
Igår började jag morgonen med en... SPRINGTUR. Äntligen är jag igång och satsar på att komma ut ett par gånger i veckan iallafall. Jag är pepp på att få upp konditionen och mätte upp en alldeles lagom runda här kring oss på ca 4 km. Det blir en bra start! Efter en dusch blev det en spontantur till Växbo, där mötte vi upp barnens kusiner, faster och farmor och ja, det blev en heldag på tur kan man säga. Vi mellanlandade hemma en stund men for vidare igen när C & L sovit. Ibland är det skönt med dagsturer, då uppskattar man hemmadagarna lite mer. Och precis en sådan dag har det varit idag.. Barnen har haft påhälsning av vänner, kusiner, mormor och morfar m.fl. och lekt massor. Så mysigt! Imorgon får vi se vad dagen erbjuder..
 
Gladisar! 
 
 
Pannkakslunch tidigare idag! Och mys/bus förstås.Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.