Livia 10 månader

Igår blev vår underbara minsting 10 månader och jag kan inte ALLS förstå att hon bara är två månader från att fylla 1 år. Livia har börjat gå massor med hjälp av möbler, gåvagnen och oss. Hon är försiktig men stadig på benen. Det bästa hon vet är att dra sig upp mot saker och undersöka vad som finns högre upp.. Hon kan bli väldigt arg om hon går in i saker när hon går med gåvagnen och jag märker tydligt på henne att hon precis nu är i en utvecklingsfas. Livia "pratar" och härmar ord vi säger och säger "mamma" och "pappa" flera gånger varje dag.
 
 
 
Strax efter 9-månadersdagen började hon krypa allt mer och hon slutade åla för några veckor sen för att enbart krypa (och gå kring möbler). Hon äter bra, ibland får vi lirka lite men allt som oftast går alla dagens mål ner i magen. Jag ammar henne på nätterna men det börjar kännas som att vi är redo att lämna det.. Största anledningen är att hon har svårt att somna om om hon inte får amma och det känns viktigt att hon lär sig slappna av på egen hand, alt. att det ska räcka med att ligga bredvid mig. 
 
 
 
Livia är en otroligt gosig bebis som tycker om att mysa, sova på mig och kramas. Hon är lätt att få glad men om något inte går som hon vill blir hon väldigt ledsen. Det är något som kommit nu och såklart är en del i hennes utveckling. Humöret svänger och nu lite mer än vanligt.. Den 20:e juni besökte vi BVC för en tidig 10-månaderskontroll och då vägde hon 7740 g och var 70,5 cm lång. Det går sakta men säkert uppåt för vår lilla sötnos! ♡
 Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.