En lördag med vänner och söndagsmys

Igår grillade vi med fina vänner och barnen lekte som aldrig förr - till 23:00 höll de ut (minus Livia), haha. Då åkte dom hemåt och Collin fick gå raka vägen upp för att sova. Själv la jag mig vid midnatt och precis när huvudet sjönk ner i kudden vaknade Livia - bara att kliva upp och ta med henne till oss. Hon somnar oftast om rätt fort. Precis när jag började slappna av vaknade Collin så jag skyndade mig upp och fick han att somna om till 2:00 ungefär (Livia vaknade en gång till däremellan), innan han ville över till oss. 2:15 gjorde jag mitt första försök till att sova och fick sova lite småknackligt till 6-tiden, då ville Livia upp. Fick henne tack och lov att somna om till nästan 7:00.. C sov till 7:30 ungefär och jag lät pappan ta sovmorgon.
 
Jag har ändå varit förvånansvärt pigg idag och lider inte alls av de få sovtimmarna.. Nu tycker jag mest det är komiskt hur mycket pusslande nätterna innehåller. Andra dagar är jag inte lika glad, haha. Anyways.. SÖNDAG, vi har haft en skön "hemma-dag" med mys, lek, brödbak och påhälsning i tre olika omgångar. Jag har däremellan grejat med bloggdesignen och letat recept på nya maträtter. Blir så less på att vi alltid äter samma och samma..
 
 
 
Vilmer och Livia.
 
Vera och Collin.
 
Bjöd på en somrig "fira-min-semester-tårta" till efterrätt..


Eveli a    •     •   http://www.flickornae.se

Fint du fixat på sidan! Höll på med min för några dagar sedan och tänkte att jag skulle fråga ett proffs jag känner om hon vill hjälpa mig med header 😉.

Svar: Tack!! Haha såklart jag kan - maila mig när du vet hur du vill ha den så fixar jag det!
myinspiration.se


Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.