Dalarna, middag och mys med kattungar

Vi har haft ett par härliga "ute-på-tur"-dagar och bland annat besök Dalarna, mest för miljöombyte men visst blev det lite shopping också.. På hemvägen stannade vi för att bada, Livia grät så fort hon kom i och för Collin var det tvärtom, lite kallt kanske, men den struntade han blankt i. Upp och ner flera gånger, kasta stenar och plocka pinnar. Och så skulle han simma emellanåt också och la sig raklång på magen och "kröp" fram i vattnet. Väl hemma duschade/badade vi av barnen och sen gick vi över till min farmor och farfar som bjöd på grillat.
 
Glass är gott!
 
Mys på filten för den ena, lek i vattnet för den andre.
 
GOD middag (och efterrätt), Livia var ganska trött efter dagen som gått.
 
 
Idag har vi besök Mittjasvallen, där träffade vi på grisar, lamm, kaniner, höns och inte minst kattungar som Collin tyckte var SÅ mysiga. Vi fikade och lekte i sandlådan, sen var det dags för lunchvilan så jag & R köpte med oss mat och åkte hemåt igen med två tröttisar.
 
Skojiga leksaker i sandlådan! Livia var mycket skeptisk när kattungen närmade sig..
 
Collin älskade kattungarna och skrattade flera gånger när de hoppade omkring.
 
Kaninen var lite mer intressant tyckte L, kanske för att den var bakom galler..
 
Gott med blad!Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.