Växtvärk och fredagsfeeling

Det har varit stökigt till och från på nätterna för C, och igår kväll när han i vanlig ordning vaknade kring 21:45 (somnade en timme innan så han sover inte speciellt länge innan han vaknar) testade jag att massera hans smalben för att utesluta växtvärk.. Bedöm min förvåning då han slocknade som en stock strax efter. Vid midnatt började han småstöka igen så jag bytte blöja och gav honom en alvedon och sen sov han till kring halvfyra (ville ha napp) och det var inte förrän femtiden som han började gråta igen & verkade besvärad.. Det är alltså mycket troligt att det är just växtvärk som stört vår lilla älskling. Inatt var det dock lite allt möjligt tror jag, haha, för han ville INTE sova/slappna av och stökade på precis hela natten. Lagom till morgonsidan sov han gott men då vaknade lillasyster. ^^, Vi låg och myste till strax innan halvåtta och sen gick vi allihop upp för frukost.
 
Nu ska jag strax till med lunch, båda barnen sover (en i sin säng, en i bärselen) och sen får vi se vad den här fredagen kommer med. Det känns i vilket fall underbart med helg och flytten närmar sig så vi LÄNGTAR verkligen.. Ha en fin fredag kära ni!
 
 
 
 


Malin    •     •  

Jag har alltid masserat och knådat Ebbas ben efter badet som vi tar innan läggdags. Just för att slippa dessa dumma plågor.

Svar: Så bra att ligga steget före!! Jag har tänkt att han nog är för liten för växtvärk (fast nu låter det ju skitdumt att jag tänkt så, varför kan inte små barn också ha det liksom.. ;)).. Nu vet jag, så nu kan vi hjälpa honom bättre och som du skriver, hjälpa till att motverka genom att exempelvis knåda benen :)
myinspiration.se


Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.