Livia 4 månader

Igår blev den minsta i familjen 4 månader! ♡ Vi har verkligen fått en tjej som alltid är så glad och nöjd. Hon har blivit jätteduktig på att greppa saker och stoppar gärna allt i munnen, inkl. fötterna. Hon dregglar väldigt mycket också så vi får se när den första tanden dyker upp.. Livia har storlek 62 i kläder men kan också ha vissa i storlek 68. På onsdag ska vi till BVC och då får vi se hur mycket hon väger och hur lång hon är!
 
 
 
 
Under dagarna äts det lite oftare än nätterna och hon sover (peppar, peppar) väldigt bra! Jag matar henne i snitt tre gånger per natt men givetvis varierar det, mellan två till sex gånger skulle jag nog säga. Oftast somnar hon innan midnatt (typ 22:30) och sover 3-5 timmar innan hon vill äta första gången. Om hon inte vaknar av Collin, magont, närhetsbehov eller att nappen åkt ut. Hon sover allra bäst tätt intill mig så mitt i natten eller mot morgonsidan brukar hon få komma över till våran säng och sova bredvid mig tills vi kliver upp (vilket brukar bli kring 8:00-8:30).
 
 
 
 
Livia har inte riktigt lika bråttom i utvecklingen som sin bror, hon rullar från mage till rygg men har inte riktigt löst ekvationen om rygg till mage än - även om det är nära. ^^, Däremot är hon väldigt stadig i nacken och betydligt mindre "slängig" i huvudet än vad Collin var. De är lika på många sätt men deras personligheter skiljer dem åt ganska mycket vilket är så roligt att se. Får se om det fortsätter vara så eller om det kommer ändras med tiden. Jag kan inte alls förstå att det gått fyra månader sen hon kom.. Tiden går fortare än någonsin!Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.