Körkort, egentid och gympa

Fredagen startade med att R tog körkort! Jag är så imponerad att han fixade det på så kort tid, med jobb och två små barn "i bakgrunden". Stort grattis älskling, mycket välförtjänt! Sen firade vi med massor av tårta (vilket det i och för sig har blivit precis hela helgen) och plankstek.
 
På lördag drog vi till grannstaden för att kika på bland annat knoppar till köket. Collin hängde hos sin farmor och farfar och Livia fick följa med oss. Knoppar blev det inga men nu är vi ganska säkra på vad vi vill ha.. Vi planerar också en spännande sak till övervåningen som vi nu äntligen har materialet till (tack mamma) så jag kände mig mycket nöjd när vi for hemåt. Lördagen avslutades med kusinmys och planering av just övervåningen.
 
Imorse åkte Collin och jag iväg på lite egentid tillsammans. Det var nämligen premiär för bamsegympa! Han älskade det och hoppade och studsade precis hela timmen. Det ska vi försöka åka iväg på kommande söndagar! Mysig tid tillsammans, vi får båda röra på oss och jättenyttigt för C att umgås i större barngrupper. Dock har eftermiddagen/kvällen kantas av en fruktansvärd huvudvärk för min del som bara tycks bli värre.. Dags för sängen tror jag! 
 
 


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.