Livia 5 månader

 
Idag blir finaste flickan 5 månader! För några veckor sedan började Livia rulla från rygg till mage och rullar numera runt, runt över vardagsrumsgolvet.. Hon bara gjorde det en dag utan som helst förvarning att det var på gång och jag hittade henne på mage en bit utanför babygymmet. Heja! Vad fort det går! Jag ska helt ärligt säga att jag fick räkna tillbaka månaderna sen hon kom för jag trodde hon blev 4 månader nu, haha.. 
 
 
 
Hon är otroligt lugn och snäll, och även om hon vaknar några gånger under nätterna för att äta och "prata" ligger hon nöjt kvar bredvid mig och somnar så småningom om. Vi har testat olika smakportioner och allt har hittills smakat gott. När vi var iväg på 4-månadeskontrollen vägde Livia 5,7 kg och var 63 cm lång men nu har det ju gått en månad till och ytterligare två veckor ska gå innan vi får höra hur det ser ut. Vi hoppas på lite mer viktuppgång då hon inte lagt på sig så mycket nu på slutet men hon är så nöjd så jag är inte alls "orolig". 
 
 
  
Hon älskar att sitta i babysittern, vara i babygymmet och i bärselen men favoriten är nog ändå att inspektera storebror när han leker. 


josefine    •     •   http://www.joossans.se

Hoppas du har haft en bra dag :)


Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.