Bikupa i huvudet

I onsdags blev vi officiellt husägare! Vilken känsla! Det här har vi väntat länge på och det går knappt att beskriva hur fantatiskt det känns. Så fort vi fick nycklarna drog renoveringen igång och förhoppningen är att vara klar med allt innan nästa helg är slut. Vi har fantastiskt bra hjälp av våra nära och kära så vi har redan kommit ganska långt. Till veckan kommer mattläggaren och mot helgen ska köket på plats. 
 
 
I onsdags börjde det befintliga köket rivas ut så jag tog C och L med mig och
åkte upp för att inspektera.. Grymt jobbat! Helgen innan skruvade vi så mycket
vi kunde med köket vi ska sätta in.. Till vänster ser ni en sneakpeak på luckorna!
 
 
Det har snurrat på rätt ordentligt i huvudet dessa dagar. Det är många beslut under resans gång när det kommer till renovering och oväntade saker dyker upp men jag tror jag kan släppa den där stressen jag känt och försöka "go with the flow" lite mer nu. Bara att känna sig stressad tar ju massor av energi, energi jag hellre lägger på huset och barnen. 
 
Livia fick sin 6-månadesspruta igår (lite i förväg, hon är 5 1/2 månad).. Som hon grät. Resten av eftermiddagen/kvällen var hon inte sig själv alls och mest bara ledsen så jag la mig heeelt slut igårkväll och mådde dåligt över att Collin knappt fått någon uppmärksamhet under dagen och att jag inte kunde trösta Livia, som somnade helt utmattad av gråt. Hon är lite mer sig själv idag, även om hon varit extra ledsen, stackarn.. Och med en riktigt tidig morgon i bagaget ligger min energinivå på typ noll just nu. Men jag är vid gott humör så detta ska vi jobba upp igen! Startade för en stund sedan med en skön lekstund och vagnpromenad i solen. Nu sover båda barnen så jag har ätit och ska vila lite. Hoppas ni får en fantastisk helg! 
 
Minsta älsklingen på alla hjärtans dag tidigare i veckan. Massor av fina
paket låg på bron när vi kom hem under eftermiddagen. TACK! 
 
Collin som under dagen varit hängig fick ny energi när ett paket innehöll duplo! Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.