Time has passed

HEJ på er! Det är verkligen på tiden för en uppdatering, det har ju gått flera månader sen sist och jag önskar mig ur denna bloggtorka.. Hoppas detta är starten, annars hörs vi väl om några månader igen.. ;-) Jag besparar er en uppdatering på all tid som gått utan hoppar direkt på veckan och hur den varit. 
 
För precis en vecka sedan var det den årliga julskyltningen. Jag har inte varit på den på flera år, mycket för att barnen varit liten och vi inte känt behovet men nu så! Dessutom skulle pappa/morfar och hans kollegor vara där med brandbilen och det kunde vi inte missa! Efter ett besök i brandbilen fick vi en pepparkaka och kalender innan vi gick vidare. Vi träffade många tomtar och Collin tittade storögt, skakade hand och pratade. En tomte hade en säck med små klappar i och barnen fick en varsin. Lyckan alltså! Avslutade kvällen med plankstek hos mina föräldrar innan vi lekte av sista energin hos barnens farmor och farfar. 
 
Under veckan som gått har jag besök frisören, det behövdes, verkligen b-e-h-ö-v-d-e-s.. Det går lite för långt mellan gångerna. Julbord kan jag också bocka av! Åkte med jobbet till Månses och det var verkligen ett fantastiskt julbord, ett av de bättre! Allt var hemlagat (till och med egenstoppad korv) och efter kallrätterna intagits kunde vi sitta still resten av kvällen för då serverades varmrätten och desserterna vid borden. Toppbetyg! Har också lördagsjobbat, bakat, myst med familjen (såklart) och hängt med nära och kära hela helgen.
 
Julkortsfotning! De två senaste åren har vi fotat julkort framför granen och det var tanken även detta år. Men för ett par veckor sedan fick vi jättemycket snö så vi tog ut barnen och fick till ett supermysigt kort ute istället! Till veckan dimper de nog ner i postlådan och jag är spänd på slutresultatet. ♥


Evelina    •     •   http://www.FlickornaE.se

Men titta! Vad glad jag blir, det hjälpte att "tjata" lite =)
Själv har vi inte fixat något julkort för första gången ever....ups!!
Kanske får bli ett GOTT NYTT ÅR kort istället från oss i år.

Svar: Jaa! Äntligen fick jag tummen ur.. ;) Nu ska jag bara försöka hålla i detta!! Haha äsch, ett nyårskort är väl också trevligt att få ;)
myinspiration.se


Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.