Summering 2017

Januari - Mars
 
Det jag minns tydligast från januari är att R tog sitt efterlängtade körkort och att vi började packa inför flytten till vårat alldeles egna hus! Det var en riktigt bra start på året och det kändes som att allt föll på plats. Februari fortsatte i renoveringarnas tecken för nästintill alla våra nära och kära som ställde upp och fixade så vi kunde flytta in fortast möjligt i huset. Jag var hemma mycket med barnen och minns hur frustrerad jag kände mig över att inte kunna vara med och hjälpa till. Men med två små och speciellt en bebis på 5 månader var det inte så lätt att "komma lös".. Någon behövde ju vara med dom också! ;-) Veckan innan vi flyttade in bodde vi hos mina föräldrar. När vi sedan var på plats - HEMMA - den känslan alltså, obeskrivlig.
 
 
 
 
 
 
 
April - Juni
 
Firanden av olika slag, Collin fyllde 2 år och jag började jobba lite smått. Vi fortsatte poa på i huset och försökte hinna med att packa upp, sortera och fixa. Något jag fick lära mig var att pausa och ibland låta flyttkartongerna vara, vi har ju två små älsklingar som också behövde ha vår närvaro.. Juni avslutades med midsommarfirande, mat i mina föräldrars stuga och efterrätt hos svärföräldrarna. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Juli - September
 
Juli började dåligt, vi fick ta förväl av R's farfar och jag är tacksam att jag fick lära känna honom och att barnen, speciellt Collin, hann träffa honom en hel del. Jag känner att detta var en sommar vi verkligen tog tillvara på varje sekund och var vi inte hemma och njöt av vår egna trädgård så åkte vi på utflykter eller badade. Collin sprang runt öjeparken på barnens dag och fick sin allra första medalj, mot hösten skolades båda barnen in på bästa förskolan och Livia firade sin första födelsedag. Jag tog extra ledigt och började inte jobba förrän september och vi firade min mormor och morfars 50-åriga bröllopsdag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oktober - December
 
Vardagen rullade igång och hela hösten gick otroligt fort. Det är nog första gången på länge (om någonsin?) jag tog en oplanerad bloggpaus på över två månader.. När barnen somnat och jag tänkte att jag skulle försöka skriva ett inlägg fick jag inte fram något. Jag tyckte inte jag hade något speciellt att skriva om och var inte speciellt motiverad heller. I december fick jag "tummen ur" och nu hoppas jag det lossnar på lite för jag känner, nu när jag sitter och tittar tillbaka på året, hur glad jag är att jag har bloggat och skrivit om våra dagar. Man glömmer detaljer fort så det känns fint att ha en del nerskrivet. December var en bra månad, jag är så glad och tacksam för allt i mitt liv just nu!
 
Nu avslutar vi året precis som vi började, tillsammans, och allt jag egentligen önskar av 2018 är att vi alla får må bra. Vi har några topp-år bakom oss med barn och husköp och då är det lätt att komma in i en dålig spiral av att "snart händer det något dåligt eftersom det varit bra så länge" men jag ska skaka av mig det och verkligen välkomna 2018, för vi har massa skoj att se fram emot och det är klart att 2018 också blir ett topp-år! 
 
 
 
♥ Ni som gör mitt liv komplett. Tack för att ni finns mina små älsklingar! Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.