Julafton 2017

På julaftonsmorgonen var förväntningarna höga. Collin har pratat mycket om tomten, att han går på taket och kommer genom skorstenen med julklappar på julafton. Även om vi läst och berättat om tomten tror jag att han fått just den biten från "Greta Gris", ett av hans favoritprogram just nu, haha.. I vilket fall var det med spända små steg vi alla smög ner på julafton för att se om något låg under granen. Och visst gjorde det! Barnen fick öppna sina klappar från oss och sedan åt vi frukost och spenderade resten av morgonen med att leka. Vid lunch somnade barnen i vagnen och vi gick över till farmor och farfar som bjöd på jullunch. Lagom tills vi ätit klart vaknade Livia, och strax därefter även Collin. Efter mat, efterrätt och lek gick vi hem för att titta en stund på Kalle Anka.
 
Julaftonsmorgon med nya leksaker och lunch hos min farmor & farfar.
 
 Sötnosar! 
 
Kalle Anka. Sådär tyckte L. Jättespännande tyckte C. Speciellt tomtens verkstad. 
 
 
Vi avslutade eftermiddagen och kvällen hos svärföräldrarna och mina föräldrar, kanske lite mycket åka emellan men samtidigt ville vi att barnen skulle hinna med julklappsöppning hos dom båda innan de skulle sova. Några av julklapparna hos mina föräldrar gavs ut av en tomte och när han knackade på blev barnen jätteglada och sprang fram till honom.. Collin pratade, skakade hand och visade vart tomten skulle sitta. Helt otroligt att båda var så orädd, de hade inga problem med att gå fram och få paket, krama tomten eller sitta i hans knä. ;-) Tusen TACK alla inblandade för otroligt god mat, fina julklappar och framförallt härligt umgänge!
 
Julstämning hos svärföräldrarna och massa spännande paket!
Fin gran och fina lampor i mormor och morfars gran hälsade Livia.
 
 Tomten kom!Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.