Bloggstrul och saker att göra

Äntligen är bloggen på banan (nätet) igen och jag har väntat tålmodigt i flera dagar på att det ska fixa sig. De senaste veckorna har varit underbara och vi har maxat semestern! Och med maxat menar jag inte enbart aktiviteter och resor (även om vi hunnit med mycket av det också) utan det har givetvis varit lugna, sköna dagar med. R är ledig nästa vecka och jag börjar jobba i september, så än har vi lite ledighet att ta tillvara på. 
 
För ca en vecka sedan anordnades "barnens dag" här i byn och Collin var med och sprang runt Öjeparken tillsammans med mormor. Duktiga killen, det var nästan så mamman fick en tår i ögat - känslan av "är han så stor?!"..  Medalj och glass fick han också! Sen köade vi länge för att få en hund-ballong, lekte ett tag och for därefter hem. En lyckad dag!
 
Vi har hunnit med ett par saker utan barnen också, bland annat en shoppingtur och en 30-årsfest med hattema.
 
Härliga dagar med vänner, bad och GOD mat. 
 
Smultronjakt och lek hos gammelfarmor och gammelfarfar.
 


MichaelSoymn    •     •  

Hello everyone!
Dating site for sex, hot bitches are waiting for your message https://calenera.com .


Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.