Kärlek föder kärlek

Den här helgen har varvats av både skojigheter och tråkigheter. Jag tänker givetvis på Stockholm.. Kramar mina små älsklingar, andas in deras doft och känner hur det gnager i magen. Hur ser världen ut när ni blir äldre? Jag vill så gärna tro att generationen vi fostrar just nu är smartare, mer medveten och sprider ännu lite mer kärlek.. Att det är lösningen på vår infekterade värld; mer kärlek, förståelse och acceptans. Det är goda vs. onda människor och inget annat. Tänk om alla skulle dela in sig i en av dessa två kategorier istället..
 
Bortsett från den här otroligt hemska, tragiska händelsen hade vi en fin helg. R fyllde år tidigare i veckan så vi passade på att fira honom och även våran dag, 14 år tillsammans. Wow alltså. Känns inte alls som vi varit tillsammans så länge och vi har flera gånger sagt att den tuffaste tiden vi varit med om är precis den vi tagit oss ur (eller typ, vi är väl egentligen fortfarande mitt uppe i den, haha) - småbarnsåren. Här får ni komma ihåg att vi periodvis har extrem sömnbrist och det TÄR verkligen att inte få sova ordentligt men vi löser det och har blivit rätt grym på att hjälpas åt om jag får säga det själv.. ^^, Alla går igenom det här, mer eller mindre, och det är såklart värt allt slit i världen.
 
 
Recept på godsakerna ovan kommer under veckans gång!Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.