Hon är här! ♡

Nu har vår älskade, efterlängtade lilla tjej kommit till världen. Livia. Hon är redan en vecka gammal(!) och föddes i vecka 38+4. Jag lovar att dela med mig av en förlossningsberättelse så fort tiden finns att skriva den.. Denna vecka har verkligen varit smått rörig att få till med två små älsklingar och C har varit lite påverkad av att inte ha hela mamma för sig själv. Men jag tror (vet) att det såklart blir bättre.. Han är så liten så snart minns han inte tiden då han var själv. Livia är, so far, en lugn och helnöjd tjej.. Hon sover, bajsar, äter och är NÖJD emellan, vilket är så ovant för oss, haha.. Natten som var fick vi alla sova rätt bra, några vakenstunder men i det stora hela skrapade vi ihop tillräckligt med sömntimmar för att kliva upp pigga och glada imorse. Underbart!
 
En mindre skojig händelse var att jag drog på mig mjölkstockning iförrgår och blev superdålig. Precis under tiden vi var på återbesök på BB för de sista kontrollerna.. Såklart. Det har aldrig varit så skönt att komma hem, duscha och lägga sig som då.
 
Livet med två barn har inte kommit som en chock alls, det var en betydligt större omställning att få första barnet. Dock känner jag en känsla av att inte räcka till för Collin, han och jag har ju myst hemma länge och har våra rutiner och speciella stunder som nu fått ändrats. Jag saknar att inte ha mer tid med honom men vill också såklart ha tid med Livia. Men vi försöker varva mellan barnen så gott det går och jag hoppas C ändå känner att jag finns för honom precis när han vill/behöver. Det är så otroligt hur mycket man kan älska någon som jag älskar mina små.. Ett sprängfyllt hjärta, minst sagt! 
 
 
Följ mig på Instagram HÄR för en mer frekvent uppdatering av vår vardag.


Mamma    •     •  

Ja så är det❤️, man älskar sina barn o barnbarn så det går ej att beskriva med ord❤️😘

Svar: <3
myinspiration.se

Anna    •     •  

Stort grattis!! Är Livia lik Collin? :)

Svar: Tack!! Ja, de är väldigt lika :)
myinspiration.se


Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.