Loppi Blogbag Höst

Tack till Loppigänget för ytterligare en välfylld och skojig Loppi Blogbag;
denna gång med temat HÖST och massor av användbara (och goda) saker.
 
 
 
Colgate Smiles kids, tandkräm för barn mellan 0-5 år. Perfekt för vår lilla grabb som älskar (jo det är sant, haha..) att borsta tänderna. Tandkrämen har en mild smak och med anpassad flournivå.
 
Palmolive Magic Softness, en barntvål som skummar och doftar äpple.. Som klippt och skuren för små barnhänder med andra ord. Samma sak här, C älskar att stå vid handfatet och inte bara borsta tänderna utan också använda tvål och ja, egentligen allt han får tag på. Denna gick såklart hem!
 
Yoplaits Safari, yoghurt för alla åldrar och suuupergod! Detta är helt i min smak då den är utan fruktbitar (hatar det..) vilket ju också gör den passande för mindre barn. Den finns i tre olika varianter; Safari Djungel (jordgubb, hallon), Safari Äventyr (Päron-Vanilj, Hallon) och Safari Expedition (Jordgubb, Hallon, Päron-Vanilj). 
 
Neutrals Tvättmedel, utvecklad för känslig hud tillsammans med Astma- och Allergiförbundet. Gillar denna massor och borde egentligen använda Neutral till all vår tvätt (just nu blir det till Collin och Livias filtar och plagg).. 0% färgämnen och 0% parfym, allt för att minimera risken för allergiska hudreaktioner. 
 
Comfort Sensitive Sköljmedel är parfymfritt och extra mild mot känslig hud. Även denna är rekommenderad av Astma- och Allergiförbundet och dermatologisk testad.
 
 
 
Mini Stand n' stuff från Old El Paso är mjuka båtformade tortillas som passar alla i familjen. De är ganska små, perfekt att hålla i och jättegoda! Några tuggor så har du ätit upp en men då blir det heller inte massa mat över på tallriken om man plötsligt blir mätt..
 
Folksams barnkit är ett litet kit som innehåller vattenavvisande plåster, skavsårsplåster, brännsårsplåster, brännskadegel, torkare och solskyddskräm. ALLA med barn borde ha denna i bilen eller i skötväskan (eller på båda ställena).. Man vet aldrig när olyckan är framme och för mig känns det tryggt att ha i väskan när vi är på språng. 
 
Storytel. Det här har jag varit nyfiken på länge.. Du laddar ner deras app i mobilen eller surfplattan och kan på så sätt lyssna på ljudböcker när du vill och i princip vart du vill. Jag tänker mig barnvagnspromenader när barnen sover, kanske låta Collin lyssna på en bok och se om det är något för honom, när jag ligger i sängen på kvällarna och matar Livia (vilket gör det svårt att hålla i en bok).. Åh så skoj, nu ska jag bara lyckas välja något bland alla tusentals titlar! ^^,Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.