Det här med tid

Här inne står tiden stilla men i verkliga livet springer det på i en ruskig fart och vår älskade lilla flicka har redan blivit över 1 månad gammal. Och oktober är här! Jag vet inte hur många gånger jag försökt få till ett blogginlägg senaste veckorna men som ni säkert förstår prioriteras annat när den inte spenderas på barnen.
 
I helgen har vi besökt ett lekland i grannstaden, Collin blev såklart jättelycklig och lekte först ett tag i bollhavet innan R och jag fick turas om att klättra och åka kana med honom. Puh! Tror vi var med slut efter besöket än Collin, haha.. Livia däremot sov igenom precis hela besöket. ^^, Igår kikade solen fram så vi passade på att vara ute hela dagen.
 
 
När jag skulle fota Livia på 1-månadersdagen ville C också vara med. 
 
 
 
 
 


Angelica    •     •   http://lillglimt.blogg.se/

åh vilka fina bilder!! :D

Svar: Tack! :)
myinspiration.se

Evelina    •     •   http://flickornae.se

Vilka fina bilder!!
Vi saknar er alla......men vi myser och badar och snart ses vi...

Evelina    •     •   http://flickornae.se

Vilka fina bilder!!
Vi saknar er alla......men vi myser och badar och snart ses vi...

Svar: Tack!! Vi saknar er! hoppas ni får komma hem snaart och inte blir kvar allt för många dagar p.g.a orkanen. Även om jag förstår att det är skönt att få semestra lite extra.. ;)
myinspiration.se


Kom ihåg mig?


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.