Make it count

I onsdags gjorde jag ett tappert försök att publicera ett blogginlägg men mina små var inte riktigt med på noterna.. När jag trodde båda sov vaknade den ena och var ledsen, och efter en kort stund tyckte den andra att det var dags att äta, haha. ^^, Just precis nu sover båda och R är hemma så chansen att detta inlägg faktiskt blir publicerat borde vara god.
 
Under veckan har vi varit ute och gått med vagnen på eftermiddagarna, varje dag tror jag faktiskt det har blivit (ny, härlig rutin) och nu känner man att luften blir allt kallare. C har fått följt med sin mormor på badhuset och jag har haft möjlighet att lägga lite extra egentid på Livia, som helt plötsligt blivit så med i blicken och vill att man pratar med henne mest hela tiden. Supermysigt!
 
Den största nyheten denna vecka kommit med är att vi KÖPT HUS! Nu börjar chocken lägga sig & vi funderar och planerar, drömmer och längtar. Trodde aldrig den här dagen skulle komma, haha. Nu väntar middagsförberedelser, några vänner till oss kommer över ikväll! Ha en fin lördag!


Emma, 29 år. Sambo med min kärlek R och två underbara barn; Collin & Livia (pseudotvillingar). ♡ Här får ni följa mitt vardagsliv med allt vad det innebär. Glöm inte att bläddra bland kategorierna - där kan ni hitta allt ifrån vardagliga inlägg och förlossningsberättelser till inredning och goda recept.